NaslovnaO namaLegenda o čajuNaša ponudaPartneri i suradniciKontakt informacije  
 
 
 
O nama

Tea & Coffe shop  Svijet čaja je specijalizirana trgovina na veliko i malo najkvalitetnijim crnim, zelenim, bijelim, žutim, rooibos i ostalim prvoklasnim čajevima, domaćim ljekovitim biljem, vrhunskom kavom, eko programom ( začini, sjemenke, hrana…) i priborom za čaj i kavu .
U ponudi imamo više stotina artikala, nabavljenih od renomiranih dobavljača iz inozemstva i Hrvatske i nemamo namjeru stati na tome. U protekle četiri godine predano radimo na sakupljanju što većeg izbora čajeva i kave,a to ćemo činiti i ubuduće. Možemo se pohvaliti i da smo jedina čajoteka u Hrvatskoj sa ovako velikim izborom čaja na jednom mjestu i da nećemo stati na tome i ubuduće.

U našem se posebnom asortimanu još nalazi i eko med OPG Namjesnik, biljne kapi raznih namjena, Stevia sladila Mirakul, domaći sapuni LAVANDER, ARONIA sok i čaj Vitadur, te niz drugih artikala ukrasne namjene.
Uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja, omogućujemo i kombiniranje bilja na licu mjesta po posebnim recepturama za određene vrste tegoba (za svakoga pojedinačno).
Čajeve i kavu u našoj čajoteci možete uzeti na probu, degustirati, dobiti stručan savjet ili preporuku, ali i odabrati sve traženije “tople” poklone za svoje najmilije ili za poslovne partnere. Svojim iskustvom i predanim radom želimo približiti tradiciju ispijanja čaja svakom kućanstvu u Hrvatskoj.

To nam daje snagu da ustrajemo i još više podignemo kvalitetu naše usluge. Iz tog razloga organiziramo paketnu dostavu diljem Hrvatske putem Hrvatske pošte ili dostavne službe Overseas .Vrlo rado ćemo se odazvati na telefonske ili e-mail upite, te strpljivo saslušati i pojasniti sve nedoumice oko izbora. Nudimo mogućnost narudžbe i dostave diljem Hrvatske po jedinstvenoj cijeni od 25,00kn

Ponosni smo i na veleprodajnu suradnju sa sve većim brojem naših partnera koji u svojim ugostiteljskim objektima, hotelima, wellnes centrima, trgovinama zdrave hrane ili biljnim ljekarnama obogaćuju svoju ponudu ili uslugu. Jako se trudimo da zadovoljimo sve veće potrebe na tržištu, ujedno pazeći na kvalitetu i posebnost naših proizvoda.

Radujemo se svakom novom kupcu i partneru, a sa dubokim štovanjem i posebnom pažnjom njegujemo sve naše stalne kupce s kojima smo razvili vrlo tople i ljudske odnose.

Zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima i pozdravljamo nove u obitelj zvana ČAJOTEKA SVIJET ČAJA.

Home  |  O nama  |  Legenda  |  Čajevi  |  Partneri  |  Kontakt

© 2010 Čajoteka "Svijet čaja"
Izrada: ProWeb